نمایش: (825)

پلی هیدروکسی اسید ( PHA ) چیست و محصولات حاوی PHA

جدیدا استفاده از محصولات حاوی پلی هیدروکسید اسید ( PHA ) نیز مانند سایر اسید های میوه، AHA  و BHA  مورد استقبال عموم مردم و در نتیجه شرکت های تولید کننده محصولات آرایشی قرار گرفته است!

شما تا چه حد با این اسید ها آشنایی دارید؟

در این مقاله به توضیحات مختصری درباره ی یکی از پرطرفدار ترین اسید های مفید برای پوست ( پلی هیدروکسید ) خواهیم داد:

PHA چیست؟

PHA ها ( پلی هيدروکسی اسيد ) به طور طبيـعی در همه ی سلول های بدن وجود دارند. به نوعی می توان گفت این اسید پیش ساز مواد ژنتیکی می باشد.

به زبان ساده، PHA ، یک نوع خاصی از AHA ست که سبب تقویت عملکرد سد دفاعی پوست شده و اثرات ضد پیری دارد. همانند اسیدهای شکر - لاکتوبیونیک اسید ( بدست آمده از لاکتوز اکسید شده) و گلوکونیک اسید ( بدست آمده از گلوکز اکسید شده) و ...

در مقاله آشنایی با AHA توضیحات کاملی درباره ی AHA داده ایم، در این قسمت مقاله نگاهی به تفاوت های این 2 اسید می اندازیم:

توجه

برای آشنایی بیشتر با آلفا هیدروکسی اسید، میتوانید مقاله  *  آشنایی با AHA و محصولات مرتبط    *  را مطالعه بفرمایید.

تفاوت AHA با PHA 

PHA علاوه بر اینکه تمامی خواص AHA را دارد، دارای مزايای دیگری نيز می باشد:

1 - به دلیل داشتن چندين گروه جاذب آب، رطوبت بيشتری را برای پوست تأمين می نمايند در نتیجه حتی برای پوست های خشک و خیلی خشک نيز مناسبند.

2 - مولکول های PHA بزرگتر از AHA هستند و آرام تر در پوست نفوذ می کنند، بنابراين هيچ گونه سوزش، خارش يا قرمزی ايجاد نمی کنند.

3 - محصولات حاوی PHA با خاصيت آنتی اکسيدانی ( ضد راديکال آزاد ) سد دفاعی پوست را تقويت می کنند.

4 - احتمال سوزش، خارش و التهاب بعد از استفاده PHA  کمتر است.

جالب است بدانید:

يک دوره استفاده از محصولات حاوی PHA ، سازگاری و تحمل پوست را نسبت به مصرف AHA افزايش می دهد.

رادیکال های آزاد را می شناسید؟

راديکال های آزاد ترکيبات ناپايداری هستند که در محيط اطراف ما، ترکيبات آرايشی و بهداشتی نامناسب و ... وجود دارند. حتی راديکال های آزاد ممکن است در پوست بوجود بيايند.

جالب است بدانید که اشعه خورشيد از مهمترين عوامل ايجاد راديکال های آزاد می باشد. این رادیکال ها بر روی پوست آسیب های مخربی به جای می گذارند.

ترکيبات آنتی اکسيدان ( ضد راديکال آزاد ) مانند PHA ، با جلوگيری از ايجاد راديکال های آزاد و همچنين خنثی کردن آن ها تأثير بسيار زيادی در جلوگيری از روند تخريب سلولی پوست خواهند داشت.

اسید لاکتوبیونیک چیست؟

ترکیبی از مشتقات PHA می باشد، که مزايای ديگری علاوه بر خواص PHA دارد.

هر مولکول اسيد قدرت مرطوب کنندگی فوق العاده زيادی دارد، به طوری که پس از مصرف، يک لايه محافظ و رطوبت دهنده روی پوست ايجاد می کند.

قدرت آنتی اکسيدانی بسيار زيادی دارد، به طوری که مصرف عمده آن در پزشکی، در مايعات نگهدارنده اعضاء پيوندی می باشد.

خاصيت ترميم کنندگی بالایی دارد، از اين رو در بهبود پوست آسيب ديده و تحريک شده مناسب می باشد.

بطور مثال:

سبب تسريع در بهبود پوست های تحريک شده در اثر ليزر، پيلينگ، ميکرودرم ابريشن ( نوعی پيلينگ ) می گردد.

کدام برند ها دارای PHA هستند؟

هم اکنون بسیاری از محصولات آرایشی دارای این این اسید می باشند. اما در ابتدا تکنولوژی PHA  در انحصار کمپانی نئوستراتا ( Noestrata ) آمریکا بود.

 محصولات حاوی PHA  

این اسید برای انواع پوست های خشک تا چرب جوشی کاربرد دارد:

لایه بردار ملایم کامفورت زون

لاین سبیا کلییر اس وی آر  فرانسه _  SVR

1 _ محلول پاک کننده میسلار سبیا کلییر

2 _ ژل شوینده سبیا کلییر

3 _ امولسیون ضدجوش سبیا کلییر اکتیو

4 _ فلوئید مرطوب کننده سبیا کلییر

5 و 6 _ BB کرم سبیا کلییر spf 20

7 _ ضدآفتاب سبیا کلییر با spf50

8 _ ژل ضدجوش سبیا کلییر

***

برای آشنایی با هریک از محصولات روی نوشته های داخل کادر مستطیل شکل کلیک کنید.

جهت انتخاب محصول مناسب با توجه به نوع پوست خود و نیاز های آن، با مشاورین پوست اویرو بصورت آنلاین  و یا تماس با شرکت ( 41702 - 021 )  در ارتباط باشید.

اویرو، همه چیز درباره زیبایی شما.

(0)
هیچ دیدگاهی وجود ندارد
دیدگاه خود را بنویسید
*
*