نمایش: (167)

آشنایی با کوجیک اسید

اسید کوجیک

یکی از معروف ترین و پرکاربرد ترین اسید هاییست که در مواد آرایشی استفاده می شود.

اسید نوپای عرصه مراقبت پوست

این اسید در سال 1989 با نام کوژیک ( کوجیک ) اسید در ژاپن، از نوعی قارچ گرفته شد.

این اسید از چندین نوع قارچ ساخته شده است که تا قبل 1989 دانشمندان و محققان هرگز با چنین اسیدی مواجه نشده بودند.

اسید کوجیک در غذاهای خاص از جمله غذای های ژاپنی، سس سویا و شراب برنج تخمیر و تولید می شود.

این اسید از تشکیل تیروزین که اسید آمینه ای برای تولید ملانین است، جلوگیری کرده و تولید آن را مهار می کند. ملانین رنگدانه ای است که بر روی مو، پوست و رنگ چشم اثر می گذارد. از آنجا که این اسید تولید ملانین را مهار می کند، بنابراین می تواند اثر روشن کننده ای روی پوست داشته باشد.

آشنایی با ملانین

ملانین ها رنگدانه های سازنده رنگ پوست هستند که افزایش یا کاهش میزان تولید ملانین باعث ایجاد مشکلات پوستی می شود، به طور مثال:

بیماری ویتیلیگو: نتیجه تولید کم ملانین

لک و کک: نتیجه تولید زیاد ملانین

فعالیت ملانوسیت ها در سطح پوست به یکدست شدن رنگ پوست می انجامد.

کاربرد اصلی کوجیک اسید

اسید کوژیک در اصل برای سفید شدن پوست و لکه های پوستی به کار می‌رود. بسیاری از افراد، این محصول را برای سفید کردن لکه‌ها و نقاط سیاه استفاده می‌کنند. اگرچه این ماده برای مصارف آرایشی استفاده می‌شود اما فواید دیگری نیز مثل نگه ‌داری رنگ غذا و از بین بردن برخی باکتری‌ها دارد. این ماده وقتی برای سفید شدن پوست استفاده می‌شود، رنگ‌دانه ملانین پوست را کاهش می‌دهد و این امر، به روشن شدن پوست منجر می‌شود.

بسیاری از محصولات زیبایی مثل صابون، لوسیون و کرم، حاوی این اسید هستند. بسیاری افراد آن‌ها را به امید سفید شدن پوست اصل این اسید را تهیه کرده و به صورت خود می‌زنند!

( توجه: لطفا بدون تجویز پزشک استفاده نشود. )

این ماده در بهبود برخی لکه‌ها که در طی آن پوست قهوه‌ای می‌شود ( مثل ملاسما ) مفید است. برخی مصرف‌کنندگان از این روش برای از بین بردن کک و مک، لکه‌ های تیره حاصل از نور آفتاب و تجمع رنگ‌ دانه‌ها ( هایپرپیگمنتیشن ) استفاده می‌کنند. این ماده ی پرکاربرد، در خمیردندان ‌های سفیدکننده نیز وجود دارد.

اسید کوجیک دارای خاصیت آنتی ‌اکسیدان و ضد باکتری است؛ به همین دلیل که باعث می‌شود غذا به مدت طولانی ‌تری سالم و تازه بماند، در نگه‌داری غذا کاربرد دارد.

برخی از متخصصان پوست، کرم اسید کوجیک را برای درمان آکنه تجویز می‌ کنند؛ زیرا روی باکتری ‌های مسبب جوش اثر می‌ گذارد.

محصولات روشن کننده حاوی اسید کوجیک

کرم روز ایون برایتر روز

کرم شب ایون برایتر

 عوارض جانبی و خطرات

متخصصان و کارشناسان معتقدند که باید از غلظت کمتر از 1 درصد این اسید برای مقاصد آرایشی و بهداشتی استفاده شود. با این حال، بعضی افراد ممکن است در صورت استفاده از این غلظت نیز عوارض جانبی یا خطرات استفاده از آن را احساس کنند. اداره غذا و دارو آمریکا و همچنین وزارت بهداشت ایران بر روی محصولات بهداشتی و آرایشی نظارت کاملی دارد. بنابراین سعی کنید از محصولاتی استفاده کنید که تایید این دو مرکز را داشته باشد.
درماتیت تماسی شایع ترین عارضه جانبی استفاده از این اسید روی پوست است. این اختلال می تواند خود را با ایجاد علائم زیر نشان دهد:

    قرمزی
    سوزش
    خارش
    بثورات پوستی
    تورم پوست
    درد و ناراحتی

درماتیت تماسی بیشتر در  افرادی که پوست های حساسی دارند و یا افراد که از محصولات حاوی غلظت بالاتری از 1 درصد اسید کوجیک استفاده می کنند شایع است. در صورتی که با استفاده از یک محصول حاوی این اسید واکنش آلرژیک داشتید، حتما مصرف خود را متوقف کنید.

محصولات پیشنهادی توسط مشاورین اویرو را در قسمت پایین صفحه ملاحظه فرمایید.

جهت انتخاب محصول مناسب با توجه به نوع پوست خود و نیاز های آن، با مشاورین پوست اویرو در ارتباط باشید.   41702 _ 021 

اویرو، همه چیز درباره زیبایی شما.

(0)
هیچ دیدگاهی وجود ندارد
دیدگاه خود را بنویسید
*
*